2018. június 24., vasárnap

Lucy Hale a Bionic Woman és a country zene csillaga

Karen Lucille 'Lucy' Hale 1989. Június 14-én született a Tennessee állambeli Memphis-ben. Van egy nővére Maggie és egy féltestvére Wes. Ő a legfiatalabb közülük. Nyolc éves korától kezdett el énekleckéket venni, majd jött a színészet. 2003 nyarán részt vett a Fox’s American Idol valóságshow-jában az American Juniors-ban, ekkor már Lucy Hale-ként, hogy részesévé váljon az 5 tagú popzenekarnak és valóra váltsa álmait.

 Miután az American Juniors csapat feloszlott, másik szenvedélyét a színészetet folytatta. A nagy áttörést az NBC sorozata a Bionic Woman / Bionika hozta meg számára 2007-ben. Sajnos a sorozat az írósztrájk miatt csak 8 részt élt meg.

A sorozatos vendégszereplések után a nagy áttörést 2010-ben az ABC Family sorozata a Pretty Little Liars / Hazug csajok társasága hozta meg számára, amelyben Aria Montgomery-t alakítja. 2011-ben főszerepet kapott a Hamupipőke történet harmadik részében A Cinderella Story: Once Upon a Song / Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal-ban. Emellett feltűnik a Scre4m / Sikoly 4. című horrorfilmben.

 Lemezszerződést kötött a Hollywood Records-al és e szerződés jóvoltából 2014. június 3-án jelent meg első önálló albuma "Road Between" címmel, mely country stílusú számokat tartalmaz. 2014-ben a Hollister Co. ruházati céggel együttműködve közösen terveztek ruhákat, melyek ősszel kerültek a boltok polcaira. 2015-ben a Blowpro 'Hearts Blowpro' kampány arca és a cég nagykövete lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése