2018. április 5., csütörtök

Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato néven látta meg a napvilágot 1992. augusztus 20-án, Albuquerque-ben, Új-Mexikóban. Édesapja mérnök és zenész, Patrick Martin Lovato, édesanyja egykori táncos és countryénekesnő, Dianna De La Garza. Lovatónak van egy idősebb testvére, Dallas és egy fiatalabb féltestvére, Madison De La Garza. 2012-ben kiderült, hogy az énekesnőnek van egy apai ágról származó idősebb féltestvére, Amber, akit így csak 20 évesen látott először.

2007-ben kezdett el dolgozni a Disney Channelnek. Először egy rövid-sorozatban, As the Bell Rings-ben kapott szerepet, mint Charlette Adams, és itt énekelhetett is. A Disney-nél egyébként több elutasítás is érte szerepekkel kapcsolatban, majd egy este maguk hívták fel a színésznőt, hogy a Rock Táborban őrá gondoltak, illetve hamarosan indul egy új sorozatuk, a Sonny, a sztárjelölt.

Demi szerződést kötött a Hollywood Recordszal, majd 2008 őszén megjelent első önálló albuma, ami a Don't Forget nevet kapta. Ekkortól számíthatjuk igazi énekesi karrierjének beindulását, ami sajnos nem sokkal később maga alá is gyűrte Demi Lovato-t. Depresszióval, önbántalmazással és zaklatással küzdött, mielőtt 18 évesen rehabra vonult. 2010. november 1-jén ezért vonult vissza a Jonas Brothers Live in Concert turnéjáról, mert „fizikai és érzelmi problémák felülkerekedtek rajta”.

Napjainkban Luis Fonsival közös slágerével ostromolja a slágerlistákat és remélhetőleg régi problémáit is maga mögött hagyta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése