2018. május 9., szerda

Victoria Justice nagyon híres gyerekmodell volt

Victoria Dawn Justice 1993. február 19-én született a floridai Hollywoodban, az Amerikai Egyesült Államokban. Szülei Serena és Zack Justice, van egy húga, Madison Justice. Édesanyja révén Puerto Rico-i, édesapja révén pedig angol, ír és német felmenőkkel rendelkezik. 8 évesen csöppent bele a showbusinessbe, amikor számos cégnek volt a gyermekarca. Családja 2003-ban Los Angelesbe költözött, hogy Victoria álmai beteljesülhessenek. Először itt is modellként kezdett el tevékenykedni, olyan márkáknak állt modellt, mint a Ralph Lauren, a Gap vagy a Guess.

 Mindössze 10 évesen kapta meg első szerepét a televízióban, amely nem más volt, mint a Gilmore Girls / Szívek szállodája, ám ez a szerep csak egy statisztaszerep volt. Az áttörést hozó szerepét 2005-ben kapta meg a Zoey 101 című Nickelodeon által sugárzott sorozatban, ahol Lola Martinez szerepét öltötte magára 52 epizódon át.

 2008-ban egy videóban szerepelt, mely az Adventures in Appletown néven készült el. 2009-ben több Nickelodeonos sikersorozatban is feltűnt vendégszereplőként, ilyen volt az iCarly, a True Jackson VP. 2010-ben indult el saját sorozata a csatornán, mely a Victorious / V, mint Viktória címet viselte. A sorozatban Vic egy Tori nevű lányt alakított, aki bekerült a neves Hollywood-i tehetségek iskolájába, itt pedig megmutatja mennyire is ért az énekléshez. A sorozat összesen 4 évadot élt meg, majd 2013-ban kapott kaszát nézettséghiány miatt, azonban máig a legismertebb szerepe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése