2018. május 17., csütörtök

Debby Ryan a színészet miatt hagyta ott a cheerleaderkedést

Debby Ryan május 13-án született Huntsvilleben, Alabama államban. 7 éves koráig Alabamában nevelkedett, majd átköltöztek Németországba, ahol színházakban kezdett játszani. 3 évvel késõbb, vagyis 10 éves korában visszaköltöztek az Egyesült Államokba. Testvére, Chase Ryan szintén énekes és zenész.

 Debby nagyon sokáig pompom lány volt, ám a színészet kedvéért feladta. Amikor az Egyesült Államokban laktak, Debby rájött, hogy színésznõ szeretne lenni, és nem csak színházakban szeretne játszani. Ügynökség után kutatott, s miután talált egyet, szerepet kapott a Barney: Let's Go to the Firehouse-ban. Ezután egyre több reklámban szerepelt, majd a The Longshots-ban megkapta Edith szerepét. Ezek után került a Disney Channelhez, ahol Bailey Pickett bőrébe bújhatott a The Suite Life On Deck sorozatban. A széria nagy sikert aratott a Disney Channel-en, 2008-ban a legnézettebb sorozat volt a csatornán. Itt vált ismertté. 2010-ben főszerepet kapott a 16 Wishes (16 kívánság) című filmben.

2017-ben főszerepet játszott a Rip Tide című filmben. Cover Versions című filmjét 2018-ban mutatták be. Erre az évre készülőben van még két új filmje: a Nap nap után, valamint a Life of the Party.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése