2018. október 2., kedd

Emily Osment akiről Barbie babát is formáztak

Emily Jordan Osment 1992. március 10-én született a napsütötte Kalifornia állambeli angyalok városában, Los Angelesben. Emilyt a szülei római katolikusként nevelték. Magániskolában tanították, ahol sokat sportolt, és nagyon szerette az iskolát, számára fontos a tanulás és a műveltség.


2006-ban, mindössze 13 évesen a Disney Channel Hannah Montana sorozatában megkapta Lillian "Lilly" Truscott/Lola Luftnagle szerepét. Ez hozta meg a lánynak a sikert, amivel befutott a többi szereplővel együtt. A sorozatban a főszereplő, Miley Stewart (Miley Cyrus) legjobb barátnőjét alakítja Lillyként, Lolaként pedig Hannah Montana legjobb barátnőjét, illetve Oliver Oken (Mitchel Musso) barátnője a harmadik és a negyedik évadban. Az itt való alakításáért Young Artist-díjra jelölték 2007-ben. A sorozat alatt nagyon jó barátokra tett szert Miley Cyrus, Mitchel Musso, Jason Earles és Moises Arias személyében.

Érdekesség, hogy a 2006-os Hannah Montana ruhakollekció néhány darabját róla mintáztak, és az ő képeivel hirdették, valamint még barbie babát is formáztak róla.


Mindig is szeretett énekelni, és megkönnyítette a helyzetét az, hogy édesapja mindig, s minden helyzetben biztatta, és támaszt nyújtott számára. Arra biztatta, hogy érdemes belevágnia ebbe a szakmába, és átadni azt az embereknek, amit ő érez. Ezért is döntött később a zenélés mellett is. Sok pletyka kerengett a Hannah Montana idejében arról, hogy Miley Cyrus tanította meg őt gitározni, de ezt maga Emily cáfolta meg a Twitter-fiókján keresztül, hogy mikor nyolc éves volt, az édesanyja tanította meg gitáron játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése